április 15, 2024

Víz és ütésálló tok

Itt egy másik Samsung tok amely szinte teljesen megkapta az ütésálló és vízálló, vagyis a mindenálló jelzőt. Ez a tok egy kicsit hagyományosabb megjelenésű volt, ami különösen vonzó lehet azoknak, akik szeretnének egy karcsú, egyszerű megjelenésű telefonjuk maradjon, ami közel gyári kinézetű. Ezen túlmenően, ez a modell még vízálló is. Gyakran nehéz megtalálni vízálló modellek közül azt a típust, amiben könnyen használható is marad a telefon, de valódi védelmet jelent a készüléknek is.

 

Valószínűleg mindenki kíváncsi, hogy miért kell egy vízálló okostelefonnak egy vízálló tok. Ez egy jogos kérdés. Az egy dolog, hogy a telefon vízálló, de nem biztos hogy a víz amúgy jót tesz neki. Ha elég mély a folyadék és véletlenül beleesik a telefon, akkor óhatatlanul is nagyobb víznyomásnak lesz kitéve a telefon, továbbá a sóra teljesen máshogy reagál a készülék szigetelése.

Miért használj Samsung tokot?

Ezen kívül néhány ember úgy gondolja, egy extra védelmi réteg különösen fontos lehet sportolás közben, vagy csak vízparti séták kellékeként. Attól függően, hogy milyen gyakran fordulnak elő balesetek vagy, és mennyi időt tölt a víz alatt, nem árthat egy extra tok, ami megvédi a készüléket a káros hatásoktól is.

Ez a jelenlegi egyik legjobb Samsung galaxy s7 tok, amely 360 fokos védelmet nyújt a telefonnak. Nagy megnyugvást jelenthet azoknak, akik gyakran törik véletlenül össze, vagy karcolják meg a képernyőt, esetleg ejtették már medencébe telefonjukat. Vagy tették ki bármi más megpróbáltatásnak eszközüket.

Mint minden ütésálló tok ez is kicsit robosztusabb külsővel rendelkezik, mint a többi átlagos védelmet nyújtó védőtok, azonban tökéletes választás lehet azoknak, akik valódi Samsung védelemre vágynak, gyakran vízi sportolnak, esetleg túráznak.