július 20, 2024

Samsung tok teszt vol.2

Nem kell aggódnod a törött Samsung Galaxy S7 készülékek miatt tovább, ha már ezt a tokot választod, mert képes túlélni egy esést akár 2 méter magasról kemény betonra.

Összetett prémium védelem

A megerősített TPE sarkok és az erősített külső keret célja, hogy eloszlassa az ütés erejét és, hogy kényelmesebb legyen kézbe venni a telefont. Van egy szabadalmaztatott ellenálló polikarbonát anyagból előállított hátlap. Ezzel a Samsung tok átlátszó külsőt kölcsönöz az okostelefonnak. Lehet kapni külön is a keretet fekete vagy lila színben, továbbá speciális egyedi fényezésben is elkészítik igény esetén. Az egyetlen gond a tokkal talán az lehet, hogy a hátsó panel megkarcolódhat idővel.

Mutasd ki, hogy a Samsung mobilokat nem véletlenül tervezték olyan sokáig és nem véletlenül olyan tökéletes a külsejük. Használd ezt a vékony és teljesen átlátszó Samsung Galaxy S6 tok ha nem szeretnéd elrejteni többé a telefonod. A tok UV és karcálló polikarbonát, párosítva egy lengéscsillapító keretben. A nyílások a tökéletesek és a kamerára tökéletesen illeszkedik és pontos. A gombokat könnyű használni. Az egyetlen igazi és egyedi részlet egy finom Skech logo a tok jobb alján. Van még egy kissé emelt elülső lap, hogy az kijelző üveg eredeti állapotának megőrzését elősegítése a képernyőn. Ez a tok alapszintű védelmet biztosít és minimális hatással van a Samsung telefon eredeti kinézetére.