július 20, 2024

Samsung Galaxy S22 tokokat teszteltünk le

A Samsung Galaxy telefonok továbbra is népszerűek sokak számára. Az új Galaxy S22, akárcsak az azt megelőző Galaxy S21, három méret közül választhat, így az Ön modellje határozza meg, hogy melyik tokra van szüksége. A zászlóshajó Galaxy S22 Ultra okostelefon a maga 6,8 hüvelykes képernyőjével a legnehezebb modell a sok közül, és beépített S-Pen-tel is rendelkezik (mint a néhai, nagyszerű Galaxy Note). Mint ilyen, felhívnám a figyelmet arra, hogy mint minden nehéz, jumbó méretű telefon esetében, itt is fontos, hogy a kezünk pihenjen. Ezért úgy gondolom, hogy a legjobb tok egy ilyen súlyos okostelefonhoz az, amelyiknek beépített állványa van, így időnként fel tudod támasztani.

A Samsung S22 tokokról általában

Ugyanez mondható el a kisebb S22 Plus (6,6 hüvelykes képernyővel), amelyet az S22 termékcsalád középső gyermekének szoktunk nevezni, valamint a normál S22 (6,1 hüvelyk) esetében is, amely a trió legkompaktabb tagja. De mindenkinek megvan a saját véleménye arról, hogy milyen tulajdonságok alkotják a legjobb Samsung Galaxy S22 tokot (és általában a legjobb tokot egy okostelefonhoz), és ez mindenki egyedi igényeitől függ. Ezért az én választásaim különböző stílusokban érkeznek, az átlátszó tokstílusoktól az átlátszatlanokig, a vékonyabb modellektől a masszívabb páncélozott tokokig és a fóliás pénztárca tokokig.

 

Ne feledje, hogy ezekre a Galaxy S22 tok esetében vonatkozó ajánlások egy része az előző Galaxy okostelefonokkal, valamint iPhone-okkal közel azonos modelleket használó tapasztalataimon alapul. Az alábbiakban a legjobb Samsung tokválasztékokat a termékcsalád induló árán soroljuk fel, ahol több okostelefon tokja is szerepel. Győződj meg róla, hogy az S22 készüléked konkrét modelljéhez illő tokot vásárolsz. Ugyanez vonatkozik az extra védelmet nyújtó edzett üvegre is — a méret illeszkedik az S22 konkrét modelljéhez, legyen az Ultra, Plus vagy standard.

Rendszeresen frissítem ezt a legjobb Samsung tok körképet új választásokkal, amint újabb jelöltek érkeznek.

A Phonebox.hu-tól válogattunk

A vezető tokgyártó Phonebox.hu a Galaxy S22-hez számos védőtokot kínál, köztük (a fenti képen balról jobbra) a Presidio Perfect-Clear Ombre, a Presidio2 Grip és a Presidio Perfect-Clear tokokat.

Az új modellek mindegyike nagyon jó ejtésvédelemmel (modelltől függően 13-16 láb), valamint a Phonebox Thunder antimikrobiális bevonattal rendelkezik. A tokok 40 dollárnál kezdődnek különböző színválasztékban. A Speck néha kedvezményeket kínál az első vásárlóknak az oldalán.

Átlátszó telefontok

Ha olcsó, átlátszó tokot keresel az új Galaxy S22 készülékedhez, a Glass Back jó ár-érték arányú, 15-18 dollár körüli áron, a megvásárolt verziótól függően. Nekem az Ultra Hybrid S (a képen balról a második) tetszik, amely beépített állvánnyal rendelkezik. A Neo Hybrid, a jobb szélső jobb oldalon, egy meglehetősen egyszerű S22 tok, míg a Cryo Armor (jobbról a második) egy 22 dolláros háromrétegű “játék” tok, amelyet úgy terveztek, hogy “elnyelje és elvezesse a hőt a telefonról a több órás játék során”.

Ezeknél a Samsung telefon tokoknál nincs cseppminősítés feltüntetve, de a legtöbb Spigen tok, kivéve a legvékonyabb modelleket, elfogadható védelmet nyújt. Ha kemény tokot szeretne tisztességes védelemmel, szerezze be az Armor modellek egyikét.

Ne feledje, hogy sok ilyen olcsóbb átlátszó toknak szokása, hogy idővel sárgulni és romlani kezd, ami miatt kevésbé átlátszóak. De elég olcsók ahhoz, hogy valószínűleg nem bánja, ha cserére kell költenie, ha és amikor ez megtörténik.

Ütésálló tokok

A vállalat szuper védő Rugged Carbon sorozatú tokja minden Galaxy S22 modellhez kapható, de a legtöbben valami kevésbé terjedelmesre vágynak. Nekem a Symmetry sorozatú tokok tetszenek – vékonyak, fazettált élekkel, így a karcsúság és a védelem jó keverékei. Ennek ellenére jobban kedvelem a védettebb Commuter sorozatot, köszönhetően a hátoldalon és az oldalakon található markolatoknak, valamint az elülső oldalon található kiemelkedő éleknek, amelyek segítenek megvédeni a képernyőt. A megemelt keret képernyővédőként működik, hogy a képernyő karcmentes maradjon, és a kameramodul is ugyanezt a kezelést kapja.