május 18, 2024

Mi lesz a Galaxy Note 7-tel?

A Samsung Galaxy Note 7 egy nagyon ígéretes okostelefonnak tűnt, amikor elindította, 256 GB-os bővíthető tárhelyével, az írisz szkennerével és 4 GB-os RAM-mal. Azonban, ami a 2016-os zászlóshajó okostelefonja volt, katasztrofálisnak bizonyult.

Tény, hogy a legtöbb okostelefon a saját hibájukból származik, de nem robbant fel és nem fogott be, mint a 7-es jegyzet! Ez egy kicsit túl sok! Ráadásul ez nem csak egy elszigetelt eset volt. Számos incidens történt, amikor a telefon spontán felrobbant, vagy tűz alá került.

Ez volt a helyzet még akkor is, miután a dél-koreai óriás egy másik szállítótól származó akkumulátorokat küldött át. Amikor a Samsung mérnökei nem tudták kideríteni, hogy mi történik, a Samsung elhatározta, hogy véglegesen megszünteti az eszköz értékesítését. A cég szóvivője azt mondta: Ügyfeleink biztonságát kiemelt prioritásként kezeljük, ezért úgy döntöttünk, hogy megállítjuk a Galaxy Note 7 értékesítését és gyártását. Most a Samsungnak nagy feladata van a 2,5 millió eladott Galaxy Note 7 és a raktárak és üzletek.

Nos, legalábbis nem titkolják a terrorista titkokat, mint az Apple!

Az Amerikai Egyesült Államok Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottsága szerint 55 káresemény jelent meg, valamint 26 égési sérülésről számoltak be az Egyesült Államokban. A Samsung jelenleg a Galaxy Note 7 második visszahívására összpontosít, vagyis a cserére küldött eszközök visszahívását.

Elliot Kaye biztonsági bizottságának elnöke azt mondta: “Az a tény, hogy esetleg egy második visszahívásról van szó az első visszahíváson túl, nem az Ön normális helyzete, és egy olyan, az ideálisnál kevésbé ideális folyamatról van szó, a kormányt.

Nos, nem mintha az amerikai kormány tökéletes lenne, évente további 1 trillió dollárt költenek. Túl rossz a Samsung nem fut az USA-ban! Legalábbis a Samsung elismeri a hibáit.

Forrás: CNET.com

Mit jelent ez a Samsung számára?

Sajnos a Samsung súlyos károkat és veszteségeket szenvedett a 7. megjegyzés szerinti okostelefonok miatt. Eredetileg az iPhone7 riválisával indult, azonban most már nincs verseny a kettő között. Nos, a Samsung más kiemelkedő okostelefonokkal rendelkezik a piacon, így nem teljesen igaz.

Ami a megbízhatóságot illeti, a Samsung keményen dolgozik annak megőrzésében, legyen szó akár a fogyasztókról, a biztonsági szabályozókról vagy a befektetőkről. A részvények 8 százalékos ütemben zuhantak, ez a legnagyobb nyolcnapos egynapos visszaesés. Ez a robbantás körülbelül $ 17 millió Samsung piaci értéket ásott ki.

Azzal a céllal, hogy elegendő funkcióval rendelkező telefont töltsön be, hogy legyőzze a legújabb iPhone-t, úgy tűnik, hogy a Samsung túlcsordult. A KETI (Koreai Elektronikai Technológiai Intézet) központjának korábbi igazgatója, Park Chul-wan elmondta: “Az iPhone-t felülmúló versenyben a Samsung úgy tűnik, olyan sok innovációval töltötte be, amely ellenőrizhetetlen lett volna.

Úgy tűnik, hogy a Samsung egy darabig foglalkozik ezzel a helyzetgel, ahogyan az Apple keményen próbál foglalkozni a patriotizmus kérdésével Amerikában.

Eközben néhány nagyszerű fogyasztó számára szerte a világon az iPhone 7 valószínűleg a választásuk lesz, de sok más számára is, a Samsung még mindig erősen vitatja az Apple-t a középkategóriás telefonok számára, és így tovább (hányan akarnak 700 dollárt költeni egy telefonon mindenesetre ?, nem ebben a piacon!). Akárhogyan is fedeztük. Ha elegáns és elegáns tokot szeretne az iPhone készülékhez, akkor nyomja meg a jobb oldali gombot. Ha meg akarsz menni a Samsung-val (nincs aggódás, ott más telefonok nem fognak tűzbe jutni!), Ghostek is fedezte magát. Nyomja meg itt a gombot, ha a Samsung választja.