május 18, 2024

Komoly frissítés érkezik a OnePlus Nord szériához

A OnePlus a pletykák szerint a Nord zászlóshajó modelljének folytatását készíti elő, és a legújabb szivárgás azt sugallja, hogy legalább némi igazság van a korábbi pletykákban. A Nord 2T 5G-t kiszúrták az NBTC tanúsítási idézésén.

Az ismeretlenek számára ez Thaiföld tanúsító bizottsága, és gyakran a kiszivárgások forrása – akárcsak az FCC az Egyesült Államokban és a TENAA Kínában.

Míg maga a gyártó továbbra is szűkszavú marad, addig a telefon átesése a tanúsításon általában nagyon erős jelzője annak, hogy hamarosan piacra kerül.

Hogy pontosan milyen hamar, az azonban továbbra is ismeretlen, és bár az NBTC kiszivárgása jó jel arra, hogy hamarosan sor kerül rá, nincs olyan információ, amely megerősítené, hogy a korábban említett specifikációk közül bármelyik pontos-e.

Amikor először hallottunk a Nord 2T-ről, azt állították, hogy a OnePlus egy erősebb MediaTek Dimensity 1300 processzorral fogja piacra dobni ezt a telefont (szemben a Nord 2-ben lévő 1200-AI-vel).

Azt is állították, hogy a Nord 2T 80 W-os gyorstöltéssel, 4500 mAh-s akkumulátorral és 90 Hz-es 6,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel fog rendelkezni. A tippek szerint 8GB/128GB és 12GB/256GB-os változatokban érkezik majd, és Android 12-alapú OxygenOS 12 operációs rendszerrel kerül a dobozból.

A specifikációktól függetlenül a Nord 2 “T” frissítést kapva megerősítést jelentene, hogy ez a telefoncsalád gyorsan a vállalat egyik legfontosabbjává vált.

A korábbi években – amikor a zászlóshajó sorozat volt az egyetlen telefoncsaládja – ezek voltak azok, amelyek néhány hónappal a megjelenés után megkapták a spec-boost kezelést. Most pedig, hogy a Nord modellek a legkelendőbb készülékekké váltak, érdemes ezeket a piaci szegmensben elérhető leggyorsabb teljesítménnyel és legjobb specifikációkkal naprakészen tartani.