április 15, 2024

Galaxy S8 trükkök

A Samsung Galaxy S8 és S8 + néhány a legnépszerűbb készülékek az 2017-ben és jó okkal. Eltekintve attól, hogy lenyűgöző néz ki és erős hardverrel rendelkezik, a Samsung két zászlóshajója a legújabb Android Nugát-ot futtatja, amelyet arra terveztek, hogy a legtöbbet a keret-kevésbé ívelt kijelzők, miközben a dolgok tiszta és rendezettek maradnak.

Az UX (felhasználói élmény) az S8 címkéje a kényelmes és intuitív a Samsung, de legyünk őszinték, a puszta mennyisége funkciók jelen minden modern okostelefon lehet egy kicsit nyomasztó. Úgy néz ki, mint a koreai tech óriás tisztában van ezzel a ténnyel, hiszen a közelmúltban megjelent a nagyon saját listát a tippeket és trükköket a high-end készülékek.

Miket tud az új Samsung mobil?

A lista tartalmazza utasításokat, hogyan kell használni néhány kulcsfontosságú funkciók a zászlóshajó duó, mint például a navigációs sáv, Edge-Screen, bekapcsoló gomb és ujjlenyomat-olvasó hivatkozások, osztott képernyős multitasking, és így tovább.

Akkor nézd meg a teljes listát a forrás az alábbi linkre. Ha szeretne merülni még mélyebb és többet tippeket és trükköket a Galaxy S8 és S8 +, nyugodtan, hogy mi a saját cikkeket megnézni, amelyek szintén a videót.