május 18, 2024

Bemutatták a Samsung Galaxy S8-at!

Pár napja hivatalosan is bemutatták a legújabb Samsung zászlóshajót és csúcskészüléket. Hát nem csalódtunk. Prémium külső és hibátlan belső. Az eddig leggyorsabb készülékről van szó, talán az eddigi legjobb dizájnnal.

Az igazat megvallva, szüksége volt már egy nagy dobásra a Samsungnak a Note 7 csúfos vereségét követően. Tudjátok, az a robbanó akkumulátoros készülék volt. Most azonban végre letett valami igazán komolyat az asztalra.

Milyen újdonságokat tud az S8?

Pár milliméter híján tetőtől talpig egy hatalmas kijelző az új S8 és nem kevesebb, mint 2 napos akkumulátor üzemidőt ígér nekünk. Természetesen vízálló és AMOLED kijelző technológiát használ, ami amellett, hogy kevesebb fogyaszt az elődjénél, 20%-al nagyobb fényerővel is rendelkezik.

Szerencsére itthon sem kell sokat várni, míg ide ér a készülék. Kártyafüggetlenül, már április elején megvásárolható lesz a Samsung Galaxy S8. Az ára elég húzós lesz, ami hazai viszonylatban azt jelenti, hogy 300ezer forint felett indul sajnos. A nagyobb, Plus változat pedig állítólag 320ezer körül indul. A vásárlással érdemes ilyenkor várni két-három hónapot, mivel annyi idő alatt nagyjából 10%-kal csökken a készülék ára. Valószínűleg a szolgáltatókhoz pár hét késéssel fog beesni, mi azonban ezt nem fogjuk megvárni és első kézből jövünk majd a tesztekkel! Ha tokot vennétek rá, amit mi nagyon ajánlunk akkor itt érdemes körülnézni ezügyben!