június 23, 2024

Az első samsung tok (ok)

A kettős rétegű kialakításának köszönhetően lengéscsillapító hatással rendelkezik, texturált Samsung tok TPU belső, és a kemény polikarbonát külső burok kontrasztos és erőteljes fényes színekkel. Tökéletes illeszkedés, precíz és prémium kidolgozású nyílások a gomb kivágások és a kamera szerencsére védve van a kiemelkedő hátlappal. VRS Design Samsung tok

Az igazi védelmet nyújtják

A kijelző szintje fölé emelt keret segít védeni a képernyőt. Megfelelően vékony, mégis tisztességes védelmet ad az ütések ellen. Sajnos, a hátlap nem igazán kellemes tapintású markolat, mert a keret túl sima. Érdemes egy pillantást vetni rá. Nagyon jó árban kapható a webáruházakban.

Az anyagminőség

Végre egy egyszerű, olcsó TPU Samsung tok, amely egy bizonyos alapvető védelmet nyújt a Galaxy S7 tok készüléknek. Ez a rugalmas anyagnak köszönhetően könnyen felszerelhető, és ez kényelmes kézben tartani, használatához kapunk egy kis tapadást is.

Kinek érdemes ezt használni

Pontos kivágással rendelkezik az összes port, gombok, szenzorok, és a hátlapból kiemelkedő kamera. Ez kissé áttetsző, ami persze egyáltalán nem probléma. Sokféle színben kapható. Minden egyes tok hátlapján egy Android figura található egy Tech dizájnú áramkörből tervezve. Szerencsére ez a tok is a kijelző fölé emelkedik, így megfelelően védi a kijelzőt a karcolódásoktól.