július 20, 2024

Előkerült egy új Samsung tok kép itthonról

Hamarosan érkezik a Samsung Galaxy S8, pontosabban alig 2 hét van a bemutatóig, de szinte már mindenki tud mindent a készülékről. Persze a Samsung sosem volt olyan jó az információk elrejtegetésében, mint a legnagyobb riválisa, bár valószínűleg neki nem is ez a célja.

A képeket látva, nincs semmi kétségünk a felől, hogy ha valaki beruház erre a készülékre, annak azonnal kell mellé egy Samsung tok is! Már ránézésre is egy törött kijelző képe lebeg az ember szeme előtt, nem beszélve a valószínűleg vállalhatatlanul magas kijelző árakról. Több, mint valószínű, hogy mindenkinek jobb lesz megelőzni a bajt, mivel a készülék piacra dobásának első fél évében általában egy új érintőképernyő ára, főleg, ha Samsung okostelefonról van szó gyakran eléri a 100-150ezer forintot is.

Hol veheted meg a legjobb áron?

Természetesen fenn fog állni a tok probléma, amire most gyorsan itthon is kerestem megoldást. Egy rövidebb böngészést követően egyetlen oldalt találtam ahol már most foglalkoznak Samsung tok kiegészítőkkel https://www.phonebox.hu/samsung . Az új Galaxy S8 okostelefonhoz sajnos még nem elég nagy a választék, mondhatnánk azt is, hogy alig van pár darab tok, azonban az oldal információi szerint a képek feltöltése folyamatos, tehát érdemes visszanézni rá 1-2 naponta. Én például már megrendeltem magamnak egy tokot a még meg sem jelent készülékhez és meg is érkezett… Hát kíváncsi vagyok, hogy passzolni fog-e rá.

Remélhetőleg 2 héten belül már egy kiadósabb tesztet is közölhetek a legújabb telefonomról is !!!

Egyedi Samsung tokok a Phoneboxtól

Nem véletlen, hogy a Samsung valószínűleg már hónapokkal ezelőtt kiadta a terveit és képeit a legtöbb Samsung tok gyártónak, hogy ne legyen óriási felháborodás a készülék piacra lépésekor, és ez még véletlenül se legyen a vásárlástól visszatartó erő senki számára.

samsung tok

Pontosan fog illeszkedni a Galaxy s8-ra

Az új Galaxy S8 a folyamatos rettegést, és a fenti kis kálváriát leszámítva valószínűleg korszakalkotó telefon lesz, hiszen ez lesz az első szinte keret nélküli okostelefon, aminek gyönyörű QHD photography felbontású kijelzője lesz. Csak azt sajnálom, hogy az ujjlenyomat olvasót a hátlapra menekítették és, hogy nem sikerült megoldani a kijelzőbe integrálását.

A konkurenciáról

Kíváncsi leszek, hogy az év vége felé megjelenő riválisnál sikerül-e. Bár ezt erősen kétlem. A kamera az új Samsung esetében már 2 optikával fog rendelkezni és elvileg képes lesz az utólagos fókuszváltásra, amit még egyik mai készülék sem tud!

Itt egy nagyon jó concept videó a várható újdonságokról:

Valószínűleg azonban a fentieken kívül nem számíthatunk eget rengető újdonságra, és valószínűleg a dizájnja miatt lesz bestseller telefon! Mindenesetre engem abszolút „megvett”, és a lényeg, hogy van már hozzá egy megfelelő Samsung tokom is.

Mikortól kapható az ütésálló védelem

Elvileg a készülék bemutatója Március 30.-án esedékes, kérdés azonban, hogy itthon mikorra várhatjuk a telefon megjelenését. A tavalyi tapasztalatokból merítve szerencsénk is lehet, és ha minden igaz már a következő hónap végén megvásárolhatjuk a készülékeket a szolgáltatóknál.